debbieWelkom op de website van De Speelborch!

Ik ben Debbie van Oort, 43 jaar, gediplomeerd en geregistreerd gastouder in Rosmalen. Ik bied betrouwbare en veilige kleinschalige opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar in mijn huis aan de Benedictijnenborch in de Overlaet. Deze locatie is centraal gelegen nabij het centrum van Rosmalen en de Groote Wielen. Ook vanuit Empel en ‘s-Hertogenbosch is ‘De Speelborch’ makkelijk te bereiken.

Ik woon samen met mijn vriend Johan en kinderen Ilse (12) en Finn (8) in ons kindvriendelijke, fijne huis met ruime tuin.

In de jaren hiervoor heb ik na mijn HTS-opleiding gewerkt als tekenaar op verschillende adviesbureaus in de Civiele Techniek. Omdat ik merkte dat mijn hart daar niet echt lag, heb ik ervoor gekozen om iets te gaan doen wat ik echt leuk vind: gastouder worden. Ik weet als geen ander hoe moeilijk het soms kan zijn om je kinderen naar een opvang te brengen: daarom wil ik als gastouder een veilige basis bieden voor kinderen. Op die manier kunnen hun ouders met een goed gevoel blijven werken. Verder heb ik graag kinderen om me heen, en zie het als een uitdaging om ze dingen te leren en te stimuleren om eruit te halen wat erin zit. Ik wil graag elk kind de aandacht geven die het verdient!

Op deze website probeer ik een kleine indruk te geven van wie ik ben en waar ik voor sta, maar het belangrijkste is natuurlijk dat er een ‘klik’ is. Daarom nodig ik u van harte uit voor een vrijblijvende kennismaking! Kom gerust langs of neem contact op voor een afspraak of andere vragen.

Telefoon: 06-21606885 of mail: debbie@speelborch.nl